Hairstyling Lisette

“Ik doe niets liever dan knippen, föhnen, kleuren, maar eigenlijk creëer ik de hele dag, het is mijn passie. Ik heb in de afgelopen 20 jaar in diverse kapsalons gewerkt en besloot in 2001 mijn eigen kapsalon te beginnen. Met die beslissing ben ik nog steeds heel blij.”
Mijn visie: “Mensen zoeken hun eigen looks, willen laten zien wie ze zijn. En heel belangrijk, het kapsel moet van deze tijd zijn. Dit ondersteun ik met het juiste advies. Ik kijk niet alleen naar het haar, maar ook naar het gezicht en zelfs naar het karakter. Natuurlijk staat de wens van de klant centraal. Ik pas moderne knip en styling technieken toe waardoor elk soort haar fantastisch volume krijgt en mooi valt. Als iemand om een kleuring vraagt pas ik een uitgebreide haarkleuranalyse toe zodat de juiste haarkleur ook aansluit bij de huid.”
Inspiratie: “Ik ga vaak naar stylingshows om bij te houden wat de trend is. Ik volg cursussen om met de nieuwste methoden en technieken te werken. Mijn inspiratie krijg ik vooral van de klant, door hun verhaal, enthousiasme en gezelligheid. Zij geven mij energie en die ik zet ik weer om in een mooi kapsel, grappig hè? Eigenlijk gaat iedereen altijd tevreden de deur uit, daar doe ik het voor!”

 

Kapsalon

Hairstyling Lisette is gelegen aan de Hoofdweg in Klarenbeek. Nog voor ik kan aankloppen zwaait de deur al open. Ik zie een rode bos krullen, ze kijkt me stralend aan en heet me welkom. De kleine gezellige salon straalt warmte en luxe uit. Nog voor ik zit heb ik een dampende cappuccino in mijn handen. Een leuk gesprek tijdens een knipbehandeling volgt.  (uit: red. Klarenbeek e-zine, door Monique van Straaten)
De kapsalon is van alle gemakken voorzien. Je gaat hier niet op in de massa, de kapsalon biedt de ruimte voor exclusieve aandacht voor de klant. Lisette neemt alle tijd voor jou, en is niet klaar voordat jij tevreden de kapsalon verlaat.

Reacties zijn gesloten.